Mijn persoontje

Nou, er is in de tussentijd heel veel gebeurd. Ik werk helemaal niet meer, Jordi en Rebecca, kunnen nog steeds geen huisje vinden. Maar ze zijn nog steeds gek op elkaar, dus dat zit zit wel snor

Ik ben als vrijwilligster gaan werken bij het nieuwe Erasmus MC op de IC volwassenen. Vind ik heel leuk, maar helaas heb ik last van mijn rechtert heup gekregen en in 2019 een nieuwe heup gekregen. Helaas is de operatie niet echt succesvol verlopen, na 3 maanden loop ik nog steeds met krukken, maar we houden de moed erin. Maar het vrijwilligster werk kan ik helaas voorlopig niet doen.

Ondertussen zijn we 3 jaar verder. Mijn heup doet nog steeds niet, wat ik wil. Het vrijwilligsterwerk is helemaal van de baan. Tot mijn spijt heb ik mijn huis in Pijnacker verkocht en zit nu in een ijskoud appartement in Zoetermeer. Ik heb een spijt!!! Ik weet niet waarom ik dit gedaan heb. Maar het is wat het is, kan het niet meer terugdraaien. Jordi woont nu samen met Rebecca in Gouda, ik mis hem heel erg. Hij is natuurlijk niet de gemakkelijkste en ik ook trouwens ook niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *